Doorgaan naar inhoud

Verzenden & retourneren

Wij verzenden onze pakketten via Bpost of PostNL naar: 

  • België - €6.95 verzendkosten - gratis vanaf €75.00 
  • Nederland - €8.95 verzendkosten - gratis vanaf €100 

VERZENDING

Verzendingen gebeuren via B-Post, DPD of PostNL (voor verzending naar Nederland).

Voor de levering van grote pakketten zoals meubelen, worden de leveringskosten telefonisch of per mail medegedeeld. Deze worden apart berekend na het plaatsen van de bestelling. Voor grote pakketten (onder andere meubilair, kinderwagens, ...) geldt de gratis verzending vanaf 75€ niet. De bezorging van meubels is enkel op de begane grond.
     
Vanaf een bestelling van 75€ zijn er geen verzendkosten naar België. (Voor grote pakketten zoals meubilair, kinderwagens, ... worden de verzendkosten apart berekend en per telefoon of mail medegedeeld. Hier geldt de gratis verzending vanaf 75€ niet).

Petit Coeur kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de bestelling of verzending ervan. We doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken. Indien een pakket niet correct geleverd wordt door de koerier of vermist is tijdens de zending zal Petit Coeur er alles aan doen om het pakje terug te vinden en alsnog te bezorgen bij de bestemmeling. Petit Coeur is echter niet verantwoordelijk voor een verlies indien het pakket alsnog na klacht en onderzoek niet terecht zou komen. 

HERROEPINGSRECHT

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van zijn aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Dit door middel van een verklaring per mail.

De koper dient het product binnen de 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking terug aan de verkoper te bezorgen. Wegens hygiënische redenen kunnen goederen door hun aard, zoals bijvoorbeeld fopspenen, niet worden teruggenomen. Indien het pakket niet meer over de originele labels beschikt is een terugname niet mogelijk. 

De verkoper verbindt zich ertoe binnen de 30 dagen na ontvangst van het product het door de koper betaalde aankoopbedrag van het product (exclusief verzendkosten) terug te betalen op een bankrekeningnummer door de koper bepaald.
Bij niet-correcte terugzending conform het voorgaande zal de verkoper niet gehouden zijn tot betaling van enig bedrag en blijft het product eigendom van de koper. Deze kan het dan binnen de 14 dagen terug ophalen bij de verkoper of op uitdrukkelijk verzoek van de koper en op diens kosten terugbezorgd worden aan de koper.

Het risico van de terugzending van het product alsook de kost voor het terugzenden worden uitsluitend gedragen door de koper. Wij behouden ons het recht tot het weigeren van omruilen voor, indien wij vermoeden dat het product beschadigd werd door de klant, reeds gebruikt is of als de redenen ongegrond zijn. Solden of producten in actie kunnen niet geruild worden.