Doorgaan naar inhoud

Over ons

Ik ben Kaat, zelf trotse mama van Naëlle en Aurélien. 

Petit Coeur babyboutique is een gezellige baby speciaalzaak in het hartje van Sint-Martens-Latem. Met heel mijn hart en oneindig veel goesting begon ik ruim 4 jaar geleden aan dit avontuur. Ik hou van het persoonlijk contact met de klanten, hun kindjes zien evolueren van schattige baby'tjes tot leuke peuters is voor mij de kers op de taart. 

Hebben jullie het heugelijke nieuws ontvangen dat je een klein wondertje verwacht? Weet je niet goed waar te beginnen en wat je allemaal nodig hebt? Breng ons dan een bezoekje en laat je met een grote glimlach wegwijs maken in de wondere babywereld.

Bij Petit Coeur kan je terecht voor een brede waaier aan prachtige babyartikelen, kledij & speelgoed van geboorte tem 4 jaar, de mooiste baby -en kinderkamers en de beste kinderwagens.

Kortom, voor elk wat wils!

Ook voor het leggen van je geboortelijst, doopsuiker en geboortekaartjes ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik geef uitgebreid advies en biedt een unieke All-in service waarbij het comfort van de klant centraal staat.

Zonder stress en zonder zorgen genieten van jullie kleine wondertje!

Gratis vooraflevering van de geboortelijst artikelen, een persoonlijke afspraak in een leuke sfeer op elk gewenst moment, een complete opvolging door één en dezelfde persoon en het creëren en personaliseren van je eigen textiel zijn nog maar een aantal van de vele voordelen die Petit Coeur te bieden heeft.

Je kan kiezen uit een groot assortiment van merken, gaande van klassiek, luxueus, gepersonaliseerd tot hip en modern. Neem gerust een kijkje tussen de merken en ontdek al het moois dat ik in de winkel te bieden heb.

In April 2024 verhuizen we naar onze gloednieuwe winkel vlakbij ons huidig adres op de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem, een vervolg op mijn avontuur waar ik ongelooflijk hard naar uitkijk!

Tot heel snel!

Liefs, Kaat 

Petit Coeur Babyboutique